„Accentele primăverii 2018”

În preajma sărbătorilor de Paşti, 32 de agenţi economici din diferite regiuni ale ţării participă la ediţia a IX-a a Târgului Expoziţional Universal „Accentele primăverii 2018”, care se desfăşoară în perioada 3-6 aprilie 2018 la Edineţ. Evenimentul este organizat de filiala Edineţ a Camerei de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova în parteneriat cu Primăria municipiului Edineţ şi Consiliul Raional Edineţ.

La inaugurarea oficială, directorul filialei Edineț a CCI, Inna Stanciu, a menţionat că manifestarea are scopul de a susţine întreprinzătorii şi de a familiariza consumatorii cu produsele şi serviciile autohtone. „Filiala Edineţ a CCI este una dintre cele mai active organizaţii ce desfăşoară activităţi expoziţionale în regiune, multe dintre care au devenit tradiţionale. Datorită parteneriatului public-privat eficient, astăzi participăm la inaugurarea ediţiei a IX-a a Târgului Expoziţional Universal „Accentele primăverii”, care este un instrument complex şi eficient de marketing şi schimb de experienţă pentru întreprinzători”, a spus Inna Stanciu.

Deoarece se apropie sărbătorile de Paşti, vizitatorii pot procura direct de la producători produse de panificaţie şi patiserie, produse alimentare, articole de artizanat, dar şi mărfuri de uz casnic, produse cosmetice ş.a.

Printre cei 32 de agenţi economici participanţi la târg se numără întreprinderi din mun. Chişinău şi Bălţi, Briceni, Donduşeni, Edineţ, Drochia, Soroca, Ungheni.

De menţionat, că pe parcursul anului filiala Edineţ a CCI organizează 7 evenimente expoziţionale în Edineţ, Briceni, Donduşeni şi Ocniţa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Consiliul Raional Edinet © 2013 Contacte:str. Independenței 33, or. Edineț, MD-4601, Republica Moldova tel.: +24622058 E-mail:econsiliu@edinet.md Creat de Inform-Teh srl.