28 ani ai PolițieiNaționale sărbătoriți la Edineț

Poliţiştii din raionul Edineț  au sărbătorit ieri   ziua lor profesională, dar și 28 de ani de la crearea Poliţiei Naţionale, care se marchează la 18 decembrie. La acest eveniment au participat președintele raionului dl Iurii GARAS și consilierul rational dl Igor Nepeivoda, care au venit cu felicitări către colaboratorii poliției naționale cu sărbătoarea profesională.

28 de ani de stabilitate în Republica Moldova a fost asigurată nu în ultimul rând de către angajații de poliție. Poliția națională a fost permanent pilonul suveranității, liniștei și securității în țara noastră.

Stimați angajați ai poliției naționale!

Calde felicitări, urări de bine şi realizări importante şi profesionalism cu speranța, că simţul datoriei, bărbăţia şi curajul de care aţi dat dovadă, în activitatea de zi cu zi pe parcursul acestor ani, vor servi drept exemplu pentru toţi cei care şi-au legat viaţa de apărarea activă a drepturilor omului, asigurarea ordinii publice, de lupta contra criminalităţii. 

Vă dorim tuturor angajaţilor din poliţie, veteranilor, precum şi familiilor Dumneavoastră mulţi ani cu sănătate, bunăstare, optimism, izbândă în planurile schiţate şi noi realizări întru prosperarea ţării şi poporului nostru.

 Președintele raionului Edineț

Iurii GARAS

Consiliul Raional Edinet © 2013 Contacte:str. Independenței 33, or. Edineț, MD-4601, Republica Moldova tel.: +24622058 E-mail:econsiliu@edinet.md Creat de Inform-Teh srl.